STOKIS

Sinari Masa Depan, Bersama Eskayvie

Teruskan perjalanan anda sebagai seorang usahawan agar menjadi kenyataan dengan mendaftar sebagai Eskayvie Channel sekarang juga.

Sebagai Eskayvie Channel, anda akan menikmati pelbagai kemudahan dan sistem sokongan berterusan melalui capaian secara langsung kepada Rangkaian Dinamik Eskayvie yang telah melahirkan ramai stokis Eskayvie yang berjaya dan cemerlang.

7 Sebab Mengapa Perlu Jadi Usahawan Eskayvie

 • Lebih 10 tahun di pasaran

  Eskayvie telah berada lebih 10 tahun di pasaran dan jenamanya terus diyakini pengguna sehingga kini

 • Produk Mudah Jual

  Produk Eskayvie memiliki peratusan repeat order yang tinggi.

 • Pengiktirafan

  Syarikat hakmilik Bumiputera 100% ini sentiasa memastikan produk yang dihasilkan mendapat kelulusan KKM dan pengiktirafan Halal oleh JAKIM.

 • Sistem dan Struktur Yang Kukuh

  Eskayvie menyediakan sistem sokongan dan struktur pemasaran yang kukuh demi manfaat ke semua Stokis dan Agen yang berada di bawah naungannya.

 • Akademi Eskayvie

  Akademi Eskayvie menyediakan pelbagai program latihan Jualan dan Pemasaran bernilai lebih RM30,000 yang diberikan PERCUMA kepada semua Stokis dan Agen demi memastikan kejayaan dapat dikongsi bersama.

 • Grup Sokongan & Bahan Pemasaran Tersedia

  Grup Sokongan yang disediakan oleh para sifu dan mentor yang mempunyai proven result. Bahan pemasaran turut tersedia dengan mudah untuk digunakan oleh para usahawan. 7. Anugerah Pencapaian

 • Anugerah Pencapaian

  Selain peratus keuntungan jualan yang tinggi, setiap usahawan Eskayvie berpeluang menerima pelbagai anugerah pencapaian yang lumayan.

KELEBIHAN ESKAYVIE CHANNEL

sales

Keuntungan Jualan Tinggi

presentation

Latihan Jualan & Pemasaran PERCUMA

encourage

Sokongan Pemasaran Berterusan Daripada HQ

workshop

Pembangunan Kerjaya

CERITA KEJAYAAN

Scroll to Top