ESKAYVIE ACADEMY

At times certain challenges arise unknowingly to bring us betterment beyond comprehension. Trust in the fate Allah has set upon His people.

YBhg. Puan Kartika Wati Pengarah Urusan Eskayvie

PENGENALAN

Semenjak dilancarkan pada 15 Julai 2017, Akademi Eskayvie telah berjaya melatih lebih 5000 orang usahawan dari ZERO ke HERO. Istimewanya, setiap usahawan yang bernaung di bawah platform Eskayvie dilatih melalui program latihan yang sangat komprehensif dan bersistematik. Program latihan diberikan secara PERCUMA dan para usahawan boleh mengambil peluang ini untuk menggunakan kemudahan yang disediakan di Akademi Eskayvie pada bila-bila masa diperlukan.

Akademi Eskayvie telah berjaya melatih lebih 5000 orang usahawan dari ZERO ke HERO

academy_image.png

Kekuatan Akademi Eskayvie yang diterajui oleh gabungan tenaga 2 Lembaga Pengarah Eskayvie serta sifu-sifu pemasaran online dan offline ternama di Malaysia tidak boleh disangkal lagi. Program latihan merangkumi segala aspek pemasaran online dan offline yang terkini serta turut menekankan ‘follow up’ database bagi mewujudkan pelanggan yang setia dan berpuas hati. Bukan itu saja, kemahiran perakaunan, pengurusan dan jati diri turut diberikan tumpuan bagi memastikan perniagaan kekal berkembang maju ke fasa yang lebih baik.

Eskayvie Academy Training Centre Address

No 88A, Jalan Badminton 13/29, Tadisma Business Park, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor

Telephone

(+603) 5511 1050

Email

customercare@eskayvie.com

Ramai yang ingin mengubah hidup dan potensi kewangan ke arah yang lebih baik, TETAPI tidak tahu bagaimana dan di mana nak bermula.

Latihan & Bimbingan dari ZERO ke HERO

Setiap usahawan dilatih melalui modul latihan yang intensif, komprehensif dan bersistematik

academy_img3
academy_img4

Perjalanan Kerjaya Yang Jelas

Akademi Eskayvie membantu pembangunan karakter usahawan Eskayvie ke arah mencapai matlamat kejayaan dengan lebih jelas

Pusat Latihan Sehenti

Menjana generasi usahawan yang berkualiti dan mampu berdaya saing

academy_img5

Malay